KARABÜK / MERKEZ - Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi

(370) 4120351
Fevzi Çakmak Mahallesi Yıldız Caddesi No14 Merkez KARABÜK
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin Amaçları ışığında, dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek,değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır.
Misyon
Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi’ni tercih eden öğrencilerimizi; ülkesine bağlı, görev ve sorumluluklarının bilincinde, hayata karşı ve yüksek öğretim kurumuna ilgi, istek, yetenek ve derslerdeki başarı durumlarına göre hazırlanmalarını sağlamaktır.
Başarılar
2003 ÖSYS´de Sayısal Türkiye 298.´si okulumuz öğrencisidir. 2006 ÖSYS´de Dil alanında Türkiye 635.´si okulumuz öğrencisidir. 2007 ÖSYS´de Sosyal Bilimler Alanında Türkiye 935.´si okulumuz öğrencisidir.
Öğretim Şekli :Gündüzlü tekli
08.45-16.30
Ulaşım
Şehir merkezinden Fevzi Çakmak Mah., Aydınlıkevler Mah. ve Karabük Köyü Mah. istikametinde giden tüm şehir içi araçları ile ulaşılabilir.
Mevcut
Yerleşim Yeri
Okulumuza 3.Eğitim bölgesinde yer alan Fevzi Çakmak, Aydınlıkevler ve Karabük Köyü Mahallelerinden kolaylıkla ulaşılabilmektedir. Bölgesinde 1 tane Andolu Öğretmen Lisesi, 5 tane ilkokul ve ortaokul, 1 tane anaokulu bulunmaktadır. Okulumuza 6 km uzaklıkta organize sanayii ve polis okulu bulunmaktadır.
Futbol, atletizm alanlarında başarılı sonuçlar alınmaktadır.
Tübitak 4006 Bilim Fuarları
Erasmus Programı kapsamında çalışmalar yapılmaktadır.